Integritetspolicy

Följande integritetspolicy är framtagen för att Asbuilt Sverige AB värnar om din integritet. Nedan beskrivs hur vi hanterar dina personuppgifter när du besöker www.asbuilt.se.

  1. Insamling av information

Asbuilt Sverige AB samlar inte in någon information om dig när du besöker vår webbplats, förutom den information du själv delger oss i kontaktformuläret. De data du skickar används endast för att kunna ge dig en så korrekt återkoppling som möjligt.

  1. Ändamål

De kontaktuppgifter som du delger oss via kontaktformuläret används endast för återkoppling till dig som kontaktat oss, och uppgifterna sparas till dess att ditt ärende är avslutat i enlighet med denna integritetspolicy och lag. Asbuilt Sverige AB lagrar endast personuppgifter inom EU/ESS.

  1. Tredje part

Asbuilt Sverige AB varken säljer eller på annat sätt överför personlig information till tredje part.

  1. Samtycke

Genom att använda kontaktformuläret godkänner du denna integritetspolicy.

Kakor (”cookies”)

För att erbjuda dig en god användarupplevelse på den här webbplatsen använder vi oss av kakor eller ”cookies”. Detta används idag av de flesta webbplatser.

Hur använder vi kakorna?

På vår sida används kakor för att till exempel komma ihåg:

  • Dina inställningar, t.ex. kontrast och textstorlek.
  • Om du redan har svarat på en pop up-enkät (så att du inte blir tillfrågad igen).
  • Om du har accepterat att vi använder kakor på webbplatsen.

Eller för att samla in anonym statistik.

Kakorna är inte helt nödvändiga för att webbplatsen ska fungera, men de gör det lättare för dig att söka information. Du kan ta bort eller blockera kakorna, men då kanske inte webbplatsen fungerar helt optimalt.

Kakorna används inte för att identifiera dig som person och de insamlade uppgifterna stannar hos Asbuilt Sverige AB. Kakorna används bara i de syften som nämns här.

Du kan själv ta bort alla kakor som finns på din dator och du kan ställa in webbläsaren så att den inte tar emot några kakor.